+040 742 78 76 48

Realizare Site De Prezentare

Servicii profesionale de web design

Web Design

Iti doresti un magazin online sau un website de prezentare? Ai gasit ceea ce cautai! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi!

Xtreme Web Design SRL este o firma specializata in web design si promovare SEO cu sediul in Sibiu/Medias. Suntem originali si ne dedicam integral fiecarui proiect. La crearea unui site de prezentare, analizăm profilul de dumneavoastra pentru a înțelege toate particularitățile afacerii tale pentru a va oferi o identitate vizuala cat mai .

Design-ul unui site este foarte important atat pentru reputatia si credibilitatea unei firme cat si pentru functionalitatea si modul de interactiune cu site-ul

Daca aveti un site invechit care nu mai corespunde cerintelor afacerii dumneavoastra sau nu aveti inca un site, va putem ajuta cu servicii de web design.

Pentru a fi eficient, un site trebuie sa aiba atat un impact vizual modern, placut si eficient pentru utilizator, cat si o structura tehnica ireprosabila, astfel incat motoarele de cautare sa va claseze site-ul printre primele. Astfel de cerinte pot fi foarte dificile de respectat, insa noi credem ca am reusit sa aducem sub un singur nume specialisti care pot oferi astfel de rezultate.

Costul unui astfel de site porneste de la 250 euro, pentru o structura foarte simpla de tip multi pagina. In functie de cerintele clientului, acest cost poate creste.

Etape creare website prezentare: 

Achizitionare nume domeniu, gazduire site:

Pe baza cuvintelor cheie alese, specifice domeniului de activitate, va sugeram alegerea unui nume domeniu ideal, studiem concurenta, gasim cea mai buna solutie de gazduire website (raport calitate – pret).

Design site:

Crearea unui site incepe cu design layout, sau design web realizat cu ajutorul unor programe de grafica. Dumneavoastra veti pune la dispozitie materialele necesare (texte pagini web, logo, poze, sugestii), stabilim schema de culori din site, asezarea elementelor in pagina. Pentru un design web cat mai apropiat de viziunea clientului, vom tine cont si de identitatea grafica a companiei (logo, culori). Daca nu aveti un logo, putem realiza pentru dumneavoastra sigla firmei (vezi detalii logo design). Experienta noastra asigura website-ului un design unic, personalizat, un meniu usor de inteles si utilizat, o incarcare rapida a paginilor. Dupa stabilirea de comun acord al unui layout grafic, se trece la etapa urmatoare, realizarea paginilor sau a Panoului de administrare – CMS.

Consultanta SEO:

Este important ca un site sa fie gasit de motoarele de cautare, acestea reprezentand modalitatea prin care majoritatea oamenilor cauta informatiile de care au nevoie. Cine nu ar vrea ca site-ul sau sa fie primul in Google? Ca prim pas in obtinerea rezultatelor, stabilim impreuna lista cuvintelor cheie (keywords). Alegem apoi, impreuna, un nume domeniu , stabilim structura site-ului.

Te-ai saturat de competitia care are rezultate mai bune si vrei sa stii cum? Alege unul din abonamentele Optimizare SEO

Intretinere site – administrare / mentenanta site:

Daca site-ul necesita schimbari de text sau poze putem asigura intretinere website prin plata unui abonament lunar sau plata per/proiect. Putem realiza in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.