+040 742 78 76 48

News IT & More

News IT & More

9

apr., 2014

Windows 9, in lucru la Microsoft

By: | Tags: , , | Comments: 0

Microsoft ar putea lansa sistemul de operare Windows 9 in aprilie 2015, potrivit unor surse.

In prezent, gigantul IT lucreaza la o actualizare pentru Windows 8.1, scrie The Verge.

Insa compania americana are planuri mai mari pentru sistemul de operare.

Prin noul sistem de operare, Microsoft vrea sa rezolve marile critici aduse celei de-a opta versiuni, insa nu se stie inca exact care vor fi modificarile aduse.

The Verge noteaza ca magazinul propriu de aplicatii va fi imbunatatit ,una dintre schimbarile majore, deocamdata in stadiu zvon, ar putea fi revenirea unui meniu de Start, la Windows 9. Insa compania e posibil sa se grabeasca aici si sa readuca meniul de Start in Update-ul 2 pentru Windows 8.1, programat sa soseasca pana la sfarsitul acestui an.

Insa inainte de Windows 9, Microsoft va lansa alte trei update-uri la sistemul de operare 8.1.

„Windows are nevoie de freamat, aplicatii in stilul celor folosite la telefoanele mobile si inovatii pentru ca sa devina un sistem de operare de succes, atat pe dispozitive mobile, cat si pe PC-uri. Daca versiunea a noua va aduce imbunatatiri semnificative, (…) atunci va fi un produs foarte important pentru companie”, a relatat publicatia .

 Windows 9 este asteptat in luna Aprilie a anului 2015. Mai multe informatii vom afla in luna Aprilie a acestui an in cadrul conferintei BUILD organizata de Microsoft, conferinta unde speram sa aflam mai multe despre Windows Phone 8.1Windows 8.1 Update 1  si Windows 9.

Mai jos va asteptam parerile voastre depsre Windows 9, daca ar trebuie sa se numeasca asa si ce v-ati dori sa vedeti in Windows 9.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.