+040 742 78 76 48

News IT & More

News IT & More

5

feb., 2015

Windows 10 gratuit pt utilizatorii de Windows 7 si Windows 8.1

By: | Tags: , , | Comments: 0

E oficial, oameni buni: Windows 10 va fi un upgrade gratuit pentru Windows.

Inițiat Windows 10 Evenimentul sa concentrat de consumatori Redmond,  Terry Myerson șef sistem de operare Microsoft a anunțat că utilizatorii actuali de Windows 7, Windows 8.1, Windows Phone 8.1 și va fi capabil să faceți upgrade la Windows 10, gratuit timp de un an de la sistem de operare lansat. După ce ați susținut upgrade-ul, Microsoft va tine la curent pentru durata de viață a sprijinit dispozitivului.

„Credem ca Windows 10 ca un serviciu”, a spus Myerson.

Există o captură? Iată amendă de imprimare de la pagina Windows 10 pe site-ul Microsoft:

„Este intentia noastra ca cele mai multe dintre aceste dispozitive se vor califica, dar unele cerințe hardware / software aplica și disponibilitatea facilitate poate varia în funcție de dispozitiv. Dispozitivele trebuie să fie conectat la internet și au Windows Update activat. Se pot aplica taxe ISP. Windows 7 SP1 și Windows 8.1 Actualizare necesar. Unele ediții sunt excluse: Windows 7 Enterprise, Windows 8 / 8.1 Enterprise, și Windows RT / RT 8.1. De clienți activi Software Assurance în licențiere în volum au avantajul de a face upgrade la Windows 10 Enterprise afara de aceasta oferta. Vom fi de partajare mai mulți termeni de informare și oferta suplimentară în lunile următoare. „

Decizia de a face Windows 10 un upgrade gratuit pentru utilizatorii existenti, cel puțin pentru o perioadă limitată are sens. Windows 8 – utilizatorii au exprimat nemulțumirea vocal acestora cu sistemul de operare, fapt care ia determinat fericit utilizatorii de Windows 7 pentru a rămâne pune pe acel sistem de operare. Asta împiedică capacitatea Microsoft de a executa viziunea sa pentru un viitor serviciu-centrice-nor conectat pentru Windows; făcând Windows 10 gratuit ar putea stimula mai mulți utilizatori ,îmbrățișând un sistem de operare modern de Microsoft.

“Oferta”, daca pot sa-i spun asa, este valabila doar in primul an de la lansare. Deocamdata nu se stiu alte detalii: cum o sa vina upgrade-ul, ce implica pe partea de software sau ce specificatii minime are, pentru ca utilizatorii de Windows 7 ar putea avea probleme.

Sursa : http://www.pcworld.com/article/2873214/windows-10-will-be-a-free-upgrade-for-windows-7-and-8-users.html

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.