Mail webmaster@xtremewebdesign.ro
Telefon call centre: 0742787648

WEB DESIGN

Web Design

Firma se remarcă prin site-uri care oferă funcţionalitate,  claritate a prezentării informaţiilor, rapiditate la încărcare, printr-un design plăcut, cu imact pozitiv, unic creat pentru a satisface exigenţele fiecărui client.  Site-urile sunt optimizate pentru motoarele de căutare şi sunt printre primele la căutarea pe google.

OKEchipa de web design este formată din ingineri programatori specializaţi în Informatică şi Calculatoare.

OK  Vă oferim servicii complete : Construire site, Implementare, Optimizare, Promovare, Găzduire, Întreţinere continua.

OK  Tehnologiile folosite sunt cele mai noi, iar site-urile sunt conforme cu cele mai recente standarde web.

OK  La realizarea site-ului, vă putem crea şi o siglă nouă sau va putem moderniza o siglă mai veche.

OK  Pentru fiecare site putem oferi şi modul de administrare, care permite administrarea proprie a site-ului. De asemenea putem administra site-urile create de noi, pe baza unui abonament, sau cu plată doar atunci când se face o modificare la site.

OK  Toţi clienţii noştri au fost mulţumiţi de site-urile create de noi şi ne-au recomandat şi altora

A fi brand inseamna a fi unicul detinator al unui loc pe harta mintii consumatorului. Dar definitia brandului e mai putin importanta. Importanta este intelegerea potentialului urias al Internetului de a crea notorietate si loialitate fata de brand. Internetul are un avantaj imens fata de media traditionale: este un mediu subiectiv. Brandul are ocazia unica a unui tete-a-tete cu fiecare vizitator al website-ului. Internetul este un mediu intim, care ofera posibilitatea crearii atmosferei potrivite in care brandul sa dialogheze direct cu fiecare vizitator in parte. De aceea website-ul trebuie sa reflecte si sa potenteze adevarata identitate a brandului: personalitatea, mesajul, valorile.webdesign

Este de prisos sa-ti spunem ca un web site reprezinta un instrument de marketing esential in dezvoltarea afacerii tale. Stii deja asta. Totodata, este imaginea afacerii tale si poate reprezenta un prim contact cu clientul. Iar cum prima impresie conteaza dintotdeauna, o sa avem grija ca prezenta ta virtuala sa fie una “la patru ace”.. Serviciile noastre includ dezvoltarea site-urilor sau aplicatiilor web cu nivele diferite de complexitate, de la pagini simple de prezentare pana la solutii complexe de web design, cum ar fi: aplicatii eCommerce, comunitati virtuale online, aplicatii web pentru dealeri auto, dezvoltare portal web tematic.

Am creat solutii web reusite, utilizabile si accesibile pentru un numar mare de clienti. Experienta noastra ne permite sa luam idei dintr-un domeniu si sa le folosim in mod inovator in alte domenii. Frumusetea este diferita pentru fiecare in parte, existand o linie fina intre gusturi bune si rele. Consideram ca exista intotdeauna o solutie care sa arate bine atat pentru vizitator cat si pentru client, iar acesta este scopul nostru pentru fiecare proiect. Fiecare stadiu al muncii noastre este testat de oamenii care il vor folosi.
De la arhitectura si webdesignul siteului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui site este realizat cu fiecare client in parte. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dvs. pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si sa identificam necesitatile site-ului dvs. Mai pe scurt, inseamna crearea unei prezentari online care nu este doar, ci care va va ajuta foarte mult.

Pentru fiecare etapa a proiectului, sunt aplicate cele mai bune metode, pentru a asigura succesul strategiei, design-ul site-ului si a functionarii tehnice in concordanta cu nevoile angajatorului.
. Design intuitiv al website-ului si simplitatea procesarii online
. Prezentarea clara si la subiect a informatiilor cuprinse in website.
. Pozitionarea optima a functiilor website-ului.
. Marirea gradului de satisfacere al vizitatorului – solutii care coincid cu nevoile vizitatorilor.

In acest sens, va oferim servicii web complete: creare web design, promovare web site si optimizare web design la preturi atractive. Echipa noastra va realiza pentru firma ta cel mai potrivit web design, astfel incat produsele firmei tale sa fie vandute cel mai bine in Internet. Pentru fiecare proiect web design gasim solutiile cele mai potrivite pentru imaginea firmei dumneavoastra. Expertii nostri in web design se asigura ca site-ul dumneavoastra este atractiv din punct de vedere estetic, optimizat pentru motoarele de cautare, si usor de navigat in interiorul lui.