+040 742 78 76 48

News IT & More

News IT & More

6

oct., 2015

Microsoft vor lansa mai multe device-uri. Big Gadget Live Event Microsoft

By: | Tags: , , , , , , | Comments: 0

MICROSOFT lanseaza noi dispozitive cu Windows 10 astazi, octombrie 6. Compania va transmite evenimentul sau media din New York City pentru ta vedea live evenimentul . Uita-te la Livestream pe site-ul Microsoft cu începere de la ora 10 ora de Est, 7am pacific.  mai precis începând de la ora 17:00 (ora României).

La ce să te aștepți?

Un hardware nou care rulează pe telefoanele cu Windows 10. Și un dispozitiv de suprafață, probabil. PC mobil Microsoft, un hibrid între un laptop și o tabletă, vede o nouă concurență acum de la Apple (iPad Pro) și Google (Chromebook Pixel). Astfel incat suprafata se execută într-o cursă cu totul diferit decât a fost din nou atunci când a lansat inițial. Ne așteptăm, de asemenea, si la actualizări noi.

Microsoft Surface Pro 4

Tabletele nu sunt lăsate deoparte, Microsoft pregătindu-ne modelul Surface Pro 4, un device de tip hybrid.

Microsoft Lumia 950, Lumia 950XL, and Lumia 550

Unul dintre device-urile așteptate să-și facă apariția astăzi, este și Microsoft Lumia 950, flagship-ul ce va rula sistemul de operare Windows 10 Mobile. Din câte am aflat pe parcursul ultimelor săptămâni, acest device va sosi cu display Quad HD de 5.2 inch, procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 și baterie de 3000 mAh.

Odată cu Lumia 950, Microsoft ar putea să dezvăluie și versiunea sa ceva mai mare, și anume modelul Microsoft Lumia 950 XL. Spre deosebire de versiunea cu display de 5.2 inch, acest model urmează a sosi cu panou QHD de 5.7 inch, aceeași cameră foto de 20 megapixeli cu deschidere /1.9 și bliț triplu, cât și cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810.

Pe lângă aceste terminale din categoria high-end, vom putea admira și modelul Lumia 550, device destinat celor cu bugete ceva mai restrânse. Din punct de vedere hardware, acest telefon sosește cu display AMOLED HD de 4.7 inch, procesor Snapdragon 210, 8 GB spațiu intern de stocare și conectivitate 4G LTE.

Microsoft Band 2

O brățară inteligentă ce va adopta de această dată un display curbat, o versiune actualizată pentru tracker-ul de fitness. Se zvonește că noul Band va avea o parte mai activă de smartwatch, zonă spre care s-au orientat și principalii competitori.

New Xbox experience

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.