+040 742 78 76 48

News IT & More

News IT & More

4

mart., 2015

Găsirea mai multe rezultate de căutare mobil-friendly

By: | Tags: , | Comments: 0

Când vine vorba de a căuta pe dispozitive mobile, utilizatorii ar trebui să obține rezultatele cele mai relevante și în timp util, indiferent dacă informațiile trăiește pe mobil-friendly pagini web sau aplicații. Ca mai multe persoane folosesc dispozitive mobile pentru a accesa internetul, algoritmii noștri trebuie să se adapteze la aceste modele de utilizare. În trecut, am făcut update pentru a asigura un site este configurat corect și vizibile pe dispozitive moderne. Am făcut mai ușor pentru utilizatori să găsească pagini web mobil-friendly și am introdus App Indexarea de suprafață conținut util de aplicații. Astăzi, suntem anunta doua schimbari importante pentru a ajuta utilizatori sa descopere mai mult conținut mobil-friendly:

1. Mai multe site-uri mobile-friendly în rezultatele de căutare

Incepand aprilie 21, vom fi extinderea utilizarea nostru de mobil, prietenie ca un semnal clasament. Această modificare va afecta căutări mobile în toate limbile din întreaga lume și va avea un impact semnificativ în rezultatele căutării. Prin urmare, utilizatorii vor găsi mai ușor pentru a obține rezultate relevante, de înaltă calitate, de căutare, care sunt optimizate pentru dispozitivele lor.

Pentru a obține ajutor cu a face un site mobil-friendly, consultați ghidul nostru de site-uri mobile-friendly. Daca esti un webmaster, puteți obține gata pentru această schimbare prin utilizând următoarele instrumente pentru a vedea modul în care Googlebot vede paginile dvs.:

Dacă doriți să testați câteva pagini, puteți utiliza Mobile Friendly-testul.
Dacă aveți un site, puteți folosi Instrumente pentru webmasteri contul pentru a obține o listă completă de probleme de uzabilitate mobil pe site-ul dvs., folosind raportul Mobile Usability.

2. Conținut app Mai multe relevant în rezultatele de căutare

Incepand de astazi, vom începe să utilizeze informații din aplicații indexate ca un factor în clasament pentru utilizatorii semnat în care au aplicația instalată. Ca urmare, putem suprafață acum conținut de aplicații indexate mai mult în căutare. Pentru a afla cum să pună în aplicare App indexare, ceea ce ne permite să iasă la suprafață aceste informații în rezultatele de căutare, au o privire la ghidul nostru pas cu pas pe site-ul dezvoltatorului.

Dacă aveți întrebări despre site-uri, fie mobil-friendly sau aplicație indexare, suntem întotdeauna fericit pentru a discuta în webmasteri noastră Forumul de ajutor.

Sursa : www.google.ro

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.