+040 742 78 76 48

News IT & More

News IT & More

18

iun., 2014

Apple iOS 8 schimbare majora : iPhone 4 nu va mai primi actualizări

By: | Tags: , , , | Comments: 0

Cel mai important eveniment al Apple din această vară s-a derulat aseară. Odată cu iOS 8 şi Mac OS X, compania a mai făcut indirect ceva. A tăiat suportul pentru iPhone 4, dar susţine iPad 2 în continuare.

S-a întâmplat cu iPhone 3G când a venit iOS 6, s-a întâmplat cu iPhone 3GS anul trecut, iar acum a venit rândul iPhone 4, odată cu iOS 8. Playtech scrie despre suportul pe care îl oferă Apple pentru noul său sistem de operare, iar acesta se întinde doar până la iPhone 4S, dar ajunge la iPad 2 şi iPod Touch a 5-a generaţie.

Cele mai importante funcţionalităţi cu care vine iOS 8 sunt notificările interactive, se poate da reply direct din notificare, fără să ieşi din aplicaţie, iar asta funcţionează şi în ecranul blocat, aplicaţia de email a fost modificată, iar iPad şi iPhone sunt aproape un singur dispozitiv, cu o integrare mai mare între cele două.

Pentru mail, Apple s-a inspirat de la Mailbox, una dintre cele mai populare aplicaţii pe care App Store le-a avut. Aplicaţia de mesagerie între iPhone şi iPad se inspiră de la alte programe de pe piaţă, cum ar fi WhatsApp şi Snapchat, adică mesaje care se autodistrug.

Astfel, pot fi trecute mesaje audio şi mesaje video. De asemenea, poti alege pentru cât timp distribui mesajul: între o oră, o zi şi nelimitat. Astfel, nu e chiar Snapchat, dar dacă vrei ca mesajele tale să se distrugă după o oră, se poate face asta acum.

Apoi, magazinul de aplicaţii se schimbă. Introduce căutări populare, căutări pe aceeaşi temă şi, mai important, pachete de aplicaţii. Astfel, programatorii şi creatorii de aplicaţii, pot vinde pachete de aplicaţii la un preţ promoţional. Practic, utilizatorii vor putea să cumpere mai multe aplicaţii deodată de la aceeaşi firmă.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.